icon-candle

Trust Studio

Avantaje Angajare

Trust Studio

Activitatea de model videochat este foarte avantajoasa pentru tine, in special in plan financiar. Daca intentionezi sa te alaturi unei echipe de modele videochat, la un studio videochat foarte bun, care face performanta, e timpul sa vii alaturi de noi la Trust Studio. Noi facem angajari videochat mereu, suntem in cautare de noi provocari si de modele cu idei noi, initiativa si ambitia de a reusi sa ajunga in top. Noi stim foarte bine ce trebuie facut pentru a avea succes in aceasta bransa. Suntem pe piata inca din anul 2005 si putem spoune ca de atunci am evoluat constant si ne-am imbunatatit mereu oferta, ceea ce a atras numeroase aprecieri din partea clientilor nostri.

Un avantaj foarte important al activitatii tale aici este dat de tot cee ce noi iti oferim. Iti punem la dispozitie tehnologie de ultima ora, camere amenajate in stil modern, tocmai potrivite pentru activitatea unui model videochat, precum si o intreaga echipa de specialisti in tehnologie, internet, limbi straine, make-up, fotografie si editare video. Totul a fost gandit si perfectionat aici pentru a stimula performanta de varf in videochat.

Noi am gandit si conceput totul aici pana in cel mai mic detaliu, astfel incat nimic sa nu iti lipseasca atunci cand lucrezi la Trust Studio. “Trust” este pentru noi definitia increderii reciproce intre manageri si angajati, intre staff tehnic si modele, intre modele si clientii lor. Punem increderea pe primul plan si suntem increzatori ca ea ne va ajuta mereu sa fim cei mai buni in videochat.

Vino la noi sa vezi cate beneficii iti oferim!

 

Trust Studio are grija de modelele sale si le ofera un pachet de beneficii avantajoase pentru ele. Stimulam creativitatea, performanta si seriozitatea pe care fiecare membru al echipei noastre le aduce in activitatea sa. Pe langa banii castigati de tine in fiecare luna, benefiiile pe care le ai aici sunt urmatoarele:

In plus, la acest studio videochat iti poti face propriul program de lucru. Nu e nevoie sa vii dimineata la munca si sa lucrezi obligatoriu 8 ore pe zi. Iti vei putea face propriul tau program, astfel incat sa ai timp de studii, de familie sau alte activitati necesare. Timpul tau liber este foarte important, iar noi stim sa il pretuim. Iti acordam concedii, zile libere si posibilitatea de a te relaxa, astfel incat sa poti lucra cu spor si bucurie in videochat, la Trust Studio. Pe langa posibilitatea de a castiga multi bani, aici vei castiga mult si in plan personal. Ca model videochat, vei cunoaste multi oameni interesanti, iti vei dezvolta capacitatea de comunicare, inclusiv in limbi straine, si vei deveni mai increzatoare in fortele proprii.

Poti pleca oricand doresti!

Atunci cand vei decide sa iti schimbi locul de munca, noi nu te vom presa in niciun fel sa ramai aici. Este decizia ta cat timp lucrezi ca model videochat la Trust Studio, insa credem ca iti oferim toate motivele de care ai nevoie pentru a lucra aici mult timp. Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca noi iti respectam confidentialitatea si nu facem nimic care sa contravina legii sau bunului-simt.

 

Toate materialele tale de prezentare model videochat, fotografiile, videoclipurile si orice altceva, acestea sunt stocate pe servere sigure, securizate si aparate impotriva atacului informatic. Aici, ai siguranta ca nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar organizarea noastra te va impresiona cu siguranta. Impreuna putem face performanta si avem posibilitatea de a lega o colaborarea frumoasa si foarte avantajoasa in plan financiar pentru tine.