icon-candle

Trust Studio

Avantaje Angajare

Iti prezentam cateva din avantajele videochatului

sedinte-foto-trust

Sedinte Foto si VIdeo

Oferim Sedinta foto si video profesionala cu make up stylist si hair style cadou.

Trainning profesional

Trainning profesional cu trainneri seniori cu experienta vasta si participari la diverse seminarii.Trainning in mai multe etape de la incepatori la avansati,cursuri limba engleza,machete d eprezentare,proiect cu fiecare model in parte si un plan prin care dezvoltam evolutia.

Salon de infrumusetare

Colaborare saptamanala cu un salon de infrumusetare pt hair style,extensii gene,unghii.Oferim make up si demonstratii de make up,recomandam si oferim cadou produse profesionale de make up.Abonamente la solar.

trust-studio-001

Clinica de estetica

Colaborare cu o clinica de estetica plus diverse tratamente non evazive gen criolipoliza,vlashape,epilare definitiva,microblanding si micropigmentare sprancene,buze,implant mamar,rinoplastie si rinocorectie.

Achizitionarea masinii visate.

Colaborare cu o firma de leasing pt achizitionarea masinii visate.

Asigurare Medicala

Asigurare medicala,control ginecologic,control oftalmologic,psiholog.

bonusuri-trust

Bonusuri de pana la 3000 usd

Bonusuri de pana la 3000 usd in functie de realizari.Vouchere pt cumparaturi in magazine cu branduri de renume la nivel international.

Cursuri de limbi straine si comunicare interpersonala.

Abonament lunar la spa, sauna, masaj, piscina.

Trust Studio

Un avantaj foarte important al activitatii tale aici este dat de tot cee ce noi iti oferim. Iti punem la dispozitie tehnologie de ultima ora, camere amenajate in stil modern, tocmai potrivite pentru activitatea unui model videochat, precum si o intreaga echipa de specialisti in tehnologie, internet, limbi straine, make-up, fotografie si editare video. Totul a fost gandit si perfectionat aici pentru a stimula performanta de varf in videochat.
Noi am gandit si conceput totul aici pana in cel mai mic detaliu, astfel incat nimic sa nu iti lipseasca atunci cand lucrezi la Trust Studio. “Trust” este pentru noi definitia increderii reciproce intre manageri si angajati, intre staff tehnic si modele, intre modele si clientii lor. Punem increderea pe primul plan si suntem increzatori ca ea ne va ajuta mereu sa fim cei mai buni in videochat.
Trust Studio are grija de modelele sale si le ofera un pachet de beneficii avantajoase pentru ele. Stimulam creativitatea, performanta si seriozitatea pe care fiecare membru al echipei noastre le aduce in activitatea sa. Pe langa banii castigati de tine in fiecare luna, benefiiile pe care le ai aici sunt urmatoarele:
Atunci cand vei decide sa iti schimbi locul de munca, noi nu te vom presa in niciun fel sa ramai aici. Este decizia ta cat timp lucrezi ca model videochat la Trust Studio, insa credem ca iti oferim toate motivele de care ai nevoie pentru a lucra aici mult timp. Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca noi iti respectam confidentialitatea si nu facem nimic care sa contravina legii sau bunului-simt. Toate materialele tale de prezentare model videochat, fotografiile, videoclipurile si orice altceva, acestea sunt stocate pe servere sigure, securizate si aparate impotriva atacului informatic. Aici, ai siguranta ca nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar organizarea noastra te va impresiona cu siguranta. Impreuna putem face performanta si avem posibilitatea de a lega o colaborarea frumoasa si foarte avantajoasa in plan financiar pentru tine.
trust-studio-003

Avantaje Videochat

  • Abonament lunar la sala de fitnes
  • Abonament lunar la SPA, SAUNA, MASAJ, PISCINA
  • Vouchere la saloane de infrumusetare si machiaj.
  • Petreceri cu angajatii
  • Bonusuri de performanta si Cursuri de limbi straine si comunicare interpersonala.