icon-candle

Să ne cunoaștem!

TRUST STUDIO VIDEOCHAT

Cam11 pic 3-min

Atunci cand te angajezi la Trust Studio, beneficiezi de experienta suprema in videochat. Aici nu e loc de compromis sau de lucruri facute partial. Trust Studio este un studio videochat unde pot lucra numai modelele dedicate 100% acestei meserii, deoarece si noi oferim totul colaboratoarelor noastre si venim in intampinarea tuturor nevoilor lor. Viata ta se poate schimba radical odata ce ajungi sa faci parte din echipa noastra de modele videochat. Pentru a te convinge, iti vom descrie in continuare tot ceea ce primesti aici, la Trust Studio, un studio videochat profesional.

Beneficii, castiguri mari si o atmosfera superba.

La Trust Studio, un studio videochat localizat in zona centrala a Bucurestiului, tu esti cel mai important membru al echipei, alaturi de celelalte modele. Noi va sustinem, va sprijinim cu o echipa de experti in domeniu si va oferim tuturor sansa de a deveni modele de top. Aici, primesti gratuitate la tot ce inseamna intretinere personala, infrumusetare si pregatire. Ai parte de un training masiv de calitate, primesti o prima la angajare si un salariu garantat de 500 de dolari, indiferent de performantele tale.

Luna de luna, la acest studio videochat ai sansa de a castiga mai multi bani datorita bonusului de performanta si tombolelor organizate de noi. Acest lucru nu inseamna ca aici vei lucra nonstop! Ba din contra! Trust Studio te trimite in vacantele dorite si iti ofera tot ce trebuie pentru ca tu sa te simti minunat acolo, fara sa platesti absolut nimic.

Cat priveste castigurile tale, trebuie sa stii ca aici poti castiga destul de usor 3.000 de dolari in fiecare luna, daca te pregatesti bine si urmezi indicatiile trainerilor nostri si ale specialistilor in make-up, hair style, limbi straine si comunicare. Este posibil ca, la inceput, perioada ta de formare ca model videochat sa necesite unele mici imbunatatiri la nivel fizic. Oare cate fete nu isi doresc sa primeasca implanturi cu silicon pentru a avea sani mai mari si senzuali? Ei bine, la Trust Studio totul este posibil!

Cam7 pic 2-min (1)
Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

Birou Trainneri-min

Colaborarea noastra va avea la baza un contract de munca intocmit conform legii si inregistrat la autoritatile competente in domeniu. Acest contact va avea prevederi clare prin care se va garanta transparenta maxima a incasarilor fiecarui model videochat. Tu vei avea posibilitatea de a verifica aceste incasari atunci cand vei dori si vei putea opta pentru plata saptamanala sau lunara. Banii vor fi transferati direct in contul tau bancar, atunci cand vei dori.

 

Pentru ca totul sa decurga normal, este nevoie ca modelele angajate de noi sa aiba minimum 18 ani, varsta urmand a fi dovedita cu cartea de identitate. Noi facem angajari videochat prin impunerea anumitor conditii, asa cum ar fi cunoasterea limbii engleze la nivel mediu sau avansat, precum si disponibilitatea fiecarui model de lucra 40 de ore pe saptamana, in conditiile unui program de lucru flexibil.

Noi ne ocupam de tot ce trebuie si iti oferim posibilitatea de a te infrumuseta asa cum iti doresti. In plus, orice tip de interventie estetica va fi necesara pentru ca tu sa devii un model foarte bun va fi facuta cu ajutorul nostru financiar, astfel incat tu sa te poti concentra cat mai bine asupra carierei de model videochat. Colaboram cu clinici specializate in chirurgie estetica si apelam la cei mai buni specialisti in domeniu.

Trust Studio angajeaza modele videochat cu forme legale, in conditii de maxima transparenta.

Daca vrei sa fii sigura ca noi respectam intocmai prevederile legale, poti consulta legea nr. 196/2003 (completata prin legea 496/2004). Pe site-ul nostru poti gasi absolut orice informatie iti este necesara despre activitatea desfasurata in studioul nostru sau poti veni la Trust Studio pentru a te convinge la fata locului de ceea ce noi scriem pe site. Tot ceea ce iti promitem se va indeplini, iar cariera ta va fi cea dorita, exact asa cum visai ca vei fi intr-o buna zi.

 

Lucrand in videochat, tu iti vei putea indeplini orice vis. Lucruri materiale precum o casa sau o masina frumoasa vor fi la indemana ta mai mult decat oricand, iar totul se va datora activitatii tale de model videochat. Suntem mandri ca in cei 15 ani de activitate (activam din 2005), noi am reusit sa facem din multe fete modele adevarate si profesioniste, care cunosc toate secretele acestei meserii, iar unele dintre ele au ramas alaturi de noi ca traineri videochat.

Cam6 pic 2-min