icon-candle

Trust Studio

Dotari

Red Room Videochat

Trust Studio, un studio videochat cu o vechime de 13 ani pe aceasta piata, ofera clientilor sai din Romania si din alte tari cele mai bune servicii datorita conditiilor pe care noi le-am pregatit aici, precum si experientei modelelor noastre.

Locatie avantajoasa si conditii de lucru excelente

In primul rand, locatia in care noi ne desfasuram activitatea de videochat este situata in apropiere de zona centrala a orasului, mai exact in zona Piata Muncii, din Bucuresti. La Trust Studio se poate ajunge cu usurinta, cu orice mijloc de transport, din orice parte a orasului.

Aici, numeroasele camere de care dispunem au fost amenajate pentru activitatea de videochat a modelelor noastre. Fiecare studio separat de aici este conceput diferit, cu elemente de decor de lux si mobilier nou, imbinand cu bun-gust culorile, texturile, accesoriile si asezarea mobilierului in camera. Curatenia si igiena sunt mentinute de personalul nostru specializat.

 

Cele mai bune dotari tehnice.

In al doilea rand, trebuie sa punem inca de la inceput ca in acest studio videochat Trust Studio nu e loc de greseala. Astfel, pentru a asigura mersul ireprosabil al activitatii din acest studio videochat, noi am adus aici cele mai bune dotari tehnice. La noi, echipamentele din dotarea tehnica nu se invechesc deoarece le innoim tot timpul si remediem orice defectiune poate aparea. Expertii in informatica si in tehnologie intretin aceste sisteme 24 de ore din 24, fiind la dispozitia modelelor noastre pentru orice interventie.

Camerele video din dotarea calculatoarelor de tip desktop si laptop sunt de inalta rezolutie, toate laptopurile noastre sunt de ultima generatie, iar interfata este asigurata de programe specializate, intuitive si performante. Fiecare client de videochat va trai aici o experienta unica, bucurandu-se de o imagine full-HD ireprosabila.

 

In curand, vom pune la dispozitia clientilor nostri si imagini Ultra-HD, la o calitate extraordinara, aceasta tehnologie fiind deocamdata in teste la Trust Studio. Mai mult decat atat, tot ceea ce inseamna fotografii si imagini de prezentare cu fiecare model in parte se stocheaza pe servere performante, din alte tari. Astfel, noi ne asiguram ca nimeni altcineva decat modelele noastre de videochat nu ar putea avea acces la aceste materiale de prezentare.

Avem specialisti in tot ce doresti.

 

 

Cam11-pic-1
Cam7-pic-1

Din momentul in care te angajezi ca model videochat la Trust Studio, tu nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la alte aspecte. E inevitabil ca uneori sa apara unele mici deficiente tehnice, insa la acestea avem solutii prompte prin intermediul specialistilor nostri in informatica si tehnologie. Tehnicienii de la Trust Studio, studio videochat, te vor ajuta numaidecat, imediat cum semnalezi existenta unei probleme de ordin tehnic.

In plus, la acest studio videochat lucreaza si experti in legislatie, in resurse umane si consultanti in domeniul machiajului si al infrumusetarii. Echipa noastra lucreaza constant la imbunatatirea imaginii tale si te ajuta sa ai mereu un look ireprosabil. Tehnicienii nostri te pot ajuta, la inceputul fiecarei zile de lucru, sa reglezi luminile profesionale din camera in care lucrezi, astfel incat frumusetea ta sa fie pusa in evidenta cat mai bine.

 

Specialistii nostri in informatica se asigura si de faptul ca modelele noastre de studio videochat nu au probleme in mediul online cu securitatea conturilor lor. Noi asiguram programe informatice antivirus, cu licenta de operare, la cele mai bune standarde, actualizate constant.

Imaginea ta, preocuparea noastra constanta.