Intrebari & Raspunsuri

Trust Studio Videochat

Videochatul reprezinta o modalitate prin care barbatii si femeile interactIoneaza online, discuta diverse subiecte, erotice sau non-erotice, pentru adulti sau nu. Aceasta conversatie poate dura cateva secunde, minute sau chiar ore, in functie de disponibilitatea barbatilor care acceseaza un anumit canal de videochat. Bineinteles, fiecare minut de convorbire este platit conform unui tarif stabilit de fiecare studio videochat in parte.

In primul rand, trebuie sa ne dam seama daca esti persoana potrivita pentru videochat. Aici vei discuta cu specialistii nostri in domeniu, cei care iti vor pune intrebari specifice si te vor testa pentru a vedea ce calitati ai. Inainte de interviul propriu-zis cu expertii nostri in videochat, ai posibilitatea de a vedea conditiile de lucru de aici, de a discuta si cu alte modele videochat si de a-ti forma o parere despre acest domeniu. Revenind la interviu, el poate implica si un mic test de limba engleza, la nivel conversational.

Primul avantaj este primirea unui bonus de 100 de dolari la angajare, dar si sprijinul nostru la gasirea unui apartament de inchiriat, in cazul in care nu esti din Bucuresti. Apoi, te pregatim in detaliu pentru aceasta meserie, prin cursuri de specialitate, iti oferim sedinte foto profesionale cu fotografi renumiti in domeniu, iar specialistii nostri iti vor crea si un filmulet de prezentare care te va ajuta sa iti promovezi imaginea in mediul online. Un alt avantaj al unei cariere in videochat este dat de faptul ca aici iti poti crea propriul program de lucru, iar celelalte activitati (studiul, familia, alte obligatii) pot fi desfasurate fara probleme, tu nefiind obligata sa ai un program fix in fiecare zi. De altfel, poti opta si pentru activitatea cu jumatate de norma aici, bineinteles, totul fiind facut pe baza unui contract de munca.

In functie de orele lucrate si de performnetele tale (cat de mult timp petrec barbatii online cu tine), castigurile tale pot trece de 3.000 de dolari lunar, platiti la cursul BNR din ziua primirii salariului. Pentru a castiga zeci de mii de dolari lunar, ai nevoie de experienta in domeniu si de putina rabdare pentru a deprinde toate tainele acestei meserii. Noua ne place sa spunem ca in videochat totul este posibil.

Un model de videochat este privit diferit de oamenii din jur, in functie de perpectiva lor asupra vietii. Cei deschisi la minte, cu o conceptie moderna, vor spune despre tine ca esti “cool”, ca esti o femeie independenta, pe picioarele ei, care stie cum sa isi indeplineasca visurile. Altii, mai conservatori, te vor privi cu un ochi critic si vor spune despre tine ca faci pornografie si te ocupi de lucruri imorale. De tine depinde cum stii sa treci peste toate aceste pareri si sa mergi mai departe in cariera ta.

Ca in cazul oricarui om, aspectul fizic este si el important, insa nu e definitoriu. Ceilalti te plac si pentru calitatile tale, pentru personalitatea ta. Nu poti intra in legatura cu un client fara ca tu sa arati foarte bine, e valabil pentru orice femeie, nu numai in videochat.

Preocuparea ta principala trebuie sa fie videochatul, nu tehnica din spatele acestei activitati. Pentru acest lucru, noi am angajat personal care iti poate arata absolut tot ce trebuie sa stii si te scoate din orice fel de situatie dificila ai putea intampina. Tu trebuie sa fii in cea mai buna dispozitie, sa ramai mereu relaxata si sa nu te stresezi in legatura cu nimic. Orice problema se rezolva imediat.

Nu. In principal, ai nevoie de cartea de identitate. De ce? Pentru ca asa ne asiguram ca ai peste 18 ani. Altfel, nu te-am putea angaja. Ulterior, noi iti facem contractul de munca si poti incepe sa lucrezi la studioul nostru de videochat in cel mai scurt timp.

Cam7 pic 2-min (1)Cam11 pic 3-min