icon-candle

Trust Studio

Cerinte Angajari Videochat

Cariera ta in videochat poate incepe la noi, la Trust Studio. Noi dorim sa te angajam si sa te ajutam sa devii un model videochat de top. Dorim sa ne marim echipa constant si sa angajam noi modele cu ajutorul carora sa ne diversificam oferta in acest domeniu. De fiecare data cand facem angajari videochat, punem cateva conditii esentiale pe care le are orice firma sau companie.

 

Varsta minima este de 18 ani

 

Daca hotaram sa colaboram cu tine, avem nevoie de unele documente din partea ta. E necesara cartea de identitate, deoarece trebuie sa iti verificam varsta. Dupa cum stii, in videochat se pot angaja numai fetele care au varsta minima de 18 ani. In caz contrar, ne vom vedea nevoiti sa te refuzam si sa te rugam sa mai astepti pana cand vei implini varsta legala pentru a te angaja in acest domeniu.

 

Daca indeplinesti aceasta prima conditie esentiala, iti vom solicita un set de documente necesare pentru a putea desfasura activitatea de model videochat. Va trebui sa aduci si documente medicale doveditoare de la medicul de familie, acestea aratand ca esti apta de munca si nu ai probleme de sanatate.

 

Bune abilitati tehnice

 

Facem angajari videochat avand drept conditie minimala si unele abilitati tehnice de care un viitor model videochat sa dispuna. In acest domeniu trebuie sa stii cum sa lucrezi cu un calculator, sa navighezi pe internet sau sa te conectezi la o retea de videochat. Programele specializate le vei lasa pe seama noastra, caci avem tehnicieni angajati ce te vor ajuta sa depasesti orice dificultate de ordin tehnic.

 

Limbile straine

 

Abilitati de comunicare

 

In videochat, abilitatile de comunicare sunt si ele foarte importante. Este esential sa stii cum sa comunici cu barbatii, sa ii asculti si sa le oferi un feedback bun, astfel incat ei sa ramana cat mai mult timp in legatura cu tine. Un bun model videochat abordeaza cu usurinta orice tip de subiect, fie ca e legat de viata intima, fie ca e ceva despre viata profesionala sau personala a interlocutorului ei.

 

Deschiderea spre nou a unui model videochat si disponibilitatea ei de a asculta tot ceea ce are de spus barbatul care vrea sa vorbeasca mereu cu ea sunt avantaje ce ii aduc inclusiv castiguri destul de mari.

 

Seriozitate

 

Noi oferim garantia succesului oricarui model videochat care vrea sa ajunga in top si pretindem seriozitate si disponibilitate din partea ei. Oferim oricui posibilitatea de a-si alcatui propriul program, tinandu-se seama si de nevoile pe care le are acest studio videochat. De asemenea, suntem deschisi si posibilitatii de a-ti schimba programul, in cazul in care apare ceva neprevazut, fiind constienti de faptul ca numai o buna comunicare cu modelele noastre este benefica pentru bunul mers al lucrurilor aici.

 

De asemenea, apreciem foarte mult modelele serioase, care sunt punctuale la programul de lucru si care doresc sa evolueze cat mai mult in aceasta meserie. Pentru a deveni model videochat nu iti trebuie o anumita calificare, totul se poate invata chiar aici, de la specialisti in diverse domenii si de la traineri experimentati in aceasta bransa.

 

 

Oferta noastra la angajari videochat este in beneficiul celor care nu au experienta si al celor care vor sa se perfectioneze cat mai mult. Nu pretindem de la colaboratoarele noastre sa aiba o anumita facultate absolvita sau sa detina o experienta bogata in domeniu. Suntem de parere ca totul se poate invata si deprinde destul de repede, cu singura conditie ca un model videochat la inceput de cariera sa dea dovada de seriozitate si sa trateze cu profesionalism aceasta meserie. Astfel, va avea si castigurile mult visate, de zeci de mii de euro lunar.

 

 

In videochat, clientii provin din alte tari. Indiferent din ce tara te contacteaza cineva, trebuie sa cunosti o limba de circulatie internationala precum engleza. Chiar daca nivelul la care o stapanesti nu este chiar bun de la inceput, noi te vom ajuta sa o inveti cat mai bine si iti oferim cursuri de formare in limbi straine. In schimb, cunoasterea mai multor limbi straine este un avantaj cert care te va ajuta sa ai mai multi clienti si sa castigi si mai multi bani. De priceperea ta si dedicarea pe care o demonstrezi depinde suma lunara pe care o faci in videochat.

girl_183-wallpaper-1280x960
super_hot_model-wallpaper-1600x900
sexy_girl_2-wallpaper-1600x900
trust-studio-001
super-street-model-kylie-walton
Studio-18