Videochatul are multe secrete pe care nu le stiu decat modelele care lucreaza aici. Cand spunem “secrete” nu ne referim la lucruri ilegale sau reprobabile, ci la unele aspecte frumoase ce trebuie descoperite din interior, abia atunci cand ajungi sa lucrezi in aceasta bransa selecta a modelelor de videochat. In acest domeniu lucreaza multe categorii de modele. Din pacate, unele dintre ele nu ajung sa treaca de un anumit prag al castigurilor deoarece evolutia lor stagneaza, iar ele se complac intr-o anumita situatie.

In videochat, mereu trebuie sa aduci ceva nou, astfel incat clientii tai sa nu aiba timp sa se polictiseasca si sa doreasca sa petreaca tot mai mult timp in fata calculatorului discutand cu tine. Doar fetele care stiu sa fie mereu interesante, provocatoare si senzuale pot spune ca au succes in videochat. In al doilea rand, sunt fete care cad prada stereotipurilor si nu avanseaza deloc din aceasta cauza. Ele se gandesc mereu ce se va intampla atunci cand parintii afla cu ce se ocupa, daca nu cumva un client le recunoaste, daca nu stiu vecinii ce meserie practica si asa mai departe….

Exista un prag psihologic ce trebuie depasit pentru ca tu sa fii naturala in fata camerei unui calculator, discutand cu un strain sau cu un client pe care il cunosti de putin timp si care vre sa afle de la tine lucruri interesante. Naturaletea se vede imediat pe camera, iar fetele care nu stiu cum sa abordeze un subiect de discutie sau o provocare lansata de un client, in mod creativ si interesant, nu vor avea prea mult timp petrecut in online si drept consecinta nu vor fi rasplatite cu multi bani din aceasta activitate.

In videochat trebuie evitate stereotipurile. Videochatul nu inseamna numai picioare frumoase, sani dezgoliti sau parti intime aratate suav in fata clientilor. Multe modele se comporta de parca ar fi roboti care imita pe cineva, asa cum au fost “programate” sau o faca si se dezbraca in doar cateva minute. Ele au in minte un anumit model de videochat pe care l-au vazut sau l-au auzit discutand cu clientii si incearca sa faca la fel. Eu va spun astfel: fiecare femeie este unica in felul ei si poate capta atentia unui barbat folosind propriile arme de seductie. Videochatul este atat un joc al seductiei, cat si un joc al comunicarii. Buna comunicare cu un client, intr-o limba straina, inseamna alegerea unei cai spre succesul sigur in acest domeniu.

Ce nu trebuie sa faci in videochat

Oricat de greu ti-ar putea fi in viata de zi cu zi, evita sa abordezi subiecte legate de bani. Clientii nu vor sa discute despre asa ceva. Mai grav este faptul ca unele modele ajung sa le ceara unor clienti bani sa isi plateasca facturile, chiria si alte cheltuieli curente carora nu le mai pot face fata. E injositor si imoral sa faci asa ceva. Banii ii vei castiga tot de la client, insa in mod indirect, petrecand mult timp in convorbirile voastre online, nu solicitandu-i direct acest lucru.

O alta greseala pe care modelele de videochat o fac in special la inceputul carierei este sa stea imobile in fata camerei video a calculatorului, autnci cand vorbesc cu clientii lor. O asemenea postura nu spune prea multe despre tine, nu arata ca esti degajata si relaxata, ci tradeaza crispare si ezitare. Un client care iti acceseaza contul de videochat si vrea sa petreaca macar cateva minute discutand cu tine doreste sa aiba in fata o femeie sigura pe ea, care ii poate da sfaturi si il poate asculta atunci cand are de impartasit ceva.

O alta regula de aur in videochat este sa nu dai datele tale de contact niciunui client. Daca o faci, e foarte posibil sa iti inchei cariera la studioul la care lucrezi sau sa te urmareasca cineva atunci cand lucrezi de acasa, pe cont propriu. Aceste greseli au fost facute de multe modele de videochat, iar cariera lor a luat o intorsatura ciudata din acel moment. Multe chiar s-au intalnit cu clientii, insa din acel moment au inceput sa apara problemele de care modelele de videochat se tem atunci cand intra in aceasta bransa: clientii respectivi solicitau servicii sexuale de la ele, le sunau tot timpul, le urmareau pana acasa si chiar le agresau uneori.