Studio videochat Bucuresti

Cauti un studio de videochat in Bucuresti?

Stii ca TRUST Studio va deveni studioul de videochat numarul 1 din regiune?

Stii ca fetele care lucreaza in videochat sunt niste printese? Poti afla mai multe informatii de pe instagramul nostru, sau de pe canalul de youtube.

Contacteaza-ne chiar acum, daca ai vreo intrebare.

Despre TRUST StudioVideochat in Bucuresti

Suntem un studio de videochat din Bucuresti, situat in sectorul 2, in apropiere de metroul din zona Piata Muncii si facem acest lucru de 15 ani. Suntem in 2020 si suntem foarte fericite ca am reusit pana in acest moment, sa facem o treaba extraordinara.

Peste 150 de fete ne-au trecut pragul pana acum si am fost foarte apreciate la nivel international, de companii de prestigiu din domeniu, pentru performantele pe care le-am avut. Sa fii angajata la un studio videochat, nu este o rusine Faptul ca alegi sa te angajezi la un studio de videochat, sa stii ca nu este o rusine! Iti garantam ca 80% din femei, daca ar vedea ce frumoasa este atmosfera de lucru de la TRUST Studio si-ar schimba parerea.

Gandeste-te ca noi avem o viata de om ca si experienta in acest domeniu si stim secretele unui model de succes. Facem ca povestile frumoase sa devina realitate si suntem alaturi toate fetele care vin in echipa noastra. Noi am uitat de mult de sentimentul de la inceput, cand si noua ne era un pic rusine ca avem acest loc de munca. Dar dupa primele salarii si bonusuri incasate, sincer iti spunem ca nu ne-a mai interesat acest aspect.

Noi muncim cu constiinciozitate sa castigam cat mai mult fiindca am inceput sa facem si fapte bune cu aceasta ocazie. Am cumparat cadouri de Craciun, pentru o casa de copii Acum de Craciun (2019) am cumparat foarte multe cadouri si dulciuri, pentru o casa de copii din Bucuresti. Am mers un grup de fete la casa de copii si am stat de vorba cu acei copilasi, am desenat impreuna si am cantat colinde. Momentul a fost foarte emotionant, iar experienta una de tinut minte, o viata intreaga. Sa stii ca acei copii ne-au vazut ca pe niste oameni dragi. Vazand bucuria din ochii lor, am uitat de toate comentariile celor care vorbesc si nu fac nimic.

Uite ca noi datorita jobului nostru, facem si fapte bune si ne permitem sa ii ajutam pe cei care au nevoie. Sa nu asculti sfaturile gratuite ale celor din jur Daca esti intr-un moment de nesiguranta iar cei din jurul tau iti transmit ganduri negative, avem un sfat genial: nu ii lua in seama. Asculta doar de familia ta, daca iti este alaturi si iti vrea binele, iar rautatile prietenilor uita-le. Nu ii supara pe cei din jurul tau, dar evita oamenii negativisti si cei care par ca au mereu probleme.

Viata este frumoasa si ai toate sansele sa iti implinesti cele mai frumoase vise. Noi de exemplu, in acest moment suntem la munte, la o cabana intr-o zona exclusivista si scriem acest text servind un pahar de sampanie. Nu ne pasa ce spun cei din jurul nostru. Noi stim unde ne-a dus munca noastra si suntem constiente ca putem sa mutam acesti munti din loc, cu puterea pe care o avem.

Vom deveni cel mai bun studio de videochat din Bucuresti Am reusit pana acum, in acesti 15 ani, sa ne implinim cele mai nebunesti vise pe care le-am avut. Crezi ca nu vom reusi sa devenim cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Stii ca exista o vorba: tine-mi paharul de sampanie si priveste-ma.

Noi suntem puternice, avem curaj, suntem frumoase si vom reusi! Vrei sa ni te alaturi? 

Leave a commenttrust-4

Activam de peste 15 ani pe piata din Romania. 15 ani de experienta in care ne-am perfectionat tehnologia si experienta in videochat.

APLICA ACUM

Locatia Noastra

Contact

0767 50 99 99

Zona Piata Muncii - București

Copyright © Trust Studio 2023