Pentru a da un raspuns bun la aceasta intrebare, ar trebui sa pornim de la o alta intrebare: chiar avem nevoie de unele mici placeri ale vietii, placeri care ne fac sa mergem mai departe si ne dau energia de care avem nevoie? Probabil ca ati ghicit deja raspunsul la intrebarea din titlul acestui articol. Videochatul este pentru multi oameni o placere de zi cu zi, o placere in care o femeie frumoasa discuta cu ei despre anumite probleme, ii asculta, ii intelege si ii sustine in ceea ce isi propun sa faca.

Oamenii au diferite metode prin care se relaxeaza dupa o zi de munca. Unii citesc, altii urmaresc un film, alearga prin parc, ies la o terasa cu prietenii etc. Sunt si barbati pentru care videochatul e nelipsit din ceea ce ei fac, in fiecare zi. Ei sunt dispusi sa plateasca pentru o conversatie cu un model videochat exact asa cum ar plati la o terasa la care consuma ceva sau asa cum ar plati la casa de marcat dintr-un magazin.

Nu toti oamenii sunt sociabili si descurcareti in viata de zi cu zi si in societate. Unii sunt mai rezervati, mai tacuti, nu indraznesc sa isi faca cunoscuta parerea. Totusi, ei au nevoie de cineva care sa ii asculte, caci nevoia de socializare se numara printre prioritatile fiecarei persoane care se integreaza intr-o anumita societate. Un barbat inchis in el nu va da acelasi randament la locul de munca si va fi predispus unor certuri in familie sau in relatia de cuplu. Videochatul are si rolul de a detensiona aceasta stare sufleteasca pe care unii barbati o au.

Ce vor barbatii de la un model de videochat?

In experienta mea de model videochat am invatat multe lucruri, am invatat cum sa “citesc” intentiile unui barbat si cum sa refuz politicos anumite solicitari venite din partea lui. Am constatat ca multi barbati casatoriti sau implicati intr-o relatie de lunga durata apeleaza la videochat. De ce? Pentru ca femeile de langa ei nu ii asculta si nu sunt atente la nevoile pe care acesti barbati le au. Trebuie sa va spun ca am contribuit la rezolvarea multor probleme de cuplu si am ajutat la evitarea unor divorturi neplacute pentru unele cupluri casatorite de mult timp.

Majoritatea barbatilor care vor sa discute cu un model de videochat sunt casatoriti. Nu exagerez daca spun ca un model bun de videochat este asemenea un psihoterapeut pentru barbatii care se confrunta cu probleme de comunicare in relatia cu partenera de viata. In al doilea rand, e bine de stiut ca orice barbat are nevoie de complimente, asemenea unei femei. Poate veti rade, dar nu numai femeilor le place sa li se spuna ca sunt frumaose, elegante si destepte. Increderea unui om in fortele proprii se formeaza si atunci cand cei din jurul lui isi exprima aprecierea fata de calitatile sale.

Sunt si barbati care nu stiu cum sa vorbeasca asa cum trebuie cu o femeie. Multi dintre ei, atat tineri, cat si maturi, ma contacteaza pentru a-si exersa capacitatea de a conversa pe diverse teme cu o femeie frumoasa. In viata de zi cu zi, ei sunt intimidati de femeile pe care le plac si nu indraznesc sa faca un pas hotarat spre ele. Capacitatea de a flirta cu o femeie si de a stapani conversatia cu ea este, de asemenea, foarte importanta. Iar acest lucru vine de la sine, in mod natural, atunci cand tu te simti stapan pe fortele proprii si increzator in ceea ce faci.

O femeie care devine model videochat are ca scop obtinerea unor castiguri mari fata de alte domenii, insa se gandeste si la binele pe care il face unor barbati ce au dificultati de comunicare in cuplu, cu partenera. Videochatul este, pana la urma, o interactiune umana plina de emotie si sentimente. Nu sunt putine situatiile in care barbatii care intra in legatura cu modelele noastre chiar se indragostesc de ele, insa aceasta relatie de la distanta trebuie sa ramana asa, iar cei implicati in aceste conversatii trebuie sa cunoasca si sa respecte toate regulile interactiunii video online. Fiecare model videochat de la noi cunoaste foarte bine ceea ce poate face si ce nu poate face. Altfel, lucrurile pot lua o turnura neplacuta.