Videochatul este mereu palpitant pentru mine

De cand lucrez in videochat (si fac asta cam de 5 ani), pot spune ca nu am avut niciodata ocazia de a ma plictisi de aceasta activitate. Mereu ai o noua provocare, mereu gasesti ceva interesant de facut, castigi mult si iti poti indeplini orice dorinta. Eu asa gasesc energia de care am nevoie pentru a incepe o noua zi de lucru. La inceput, ma gandeam ca in cativa ani ma voi plictisi de ceea ce fac si ca voi fi nevoita sa imi schimb jobul. Insa, in videochat, nu ai timp sa te plictisesti, nu ai timp de resemnare.

Ceea ce fac eu la acest studio videochat nu mi-a dat prilejul sa ma plictisesc deloc, in toti acesti ani in care am activat ca model videochat. Atunci cand comunici cu oamenii in fiecare zi, ai prilejul de a-i cunoaste indeaproape si de a afla povestea fiecaruia. In interactiunea mea cu barbati din mai multe culturi, pot spune ca am invatat si eu de la ei destul de mult, beneficiile fiind reciproce.

Dat fiind faptul ca si frumusetea, si increderea in fortele proprii conteaza destul de mult in videochat, trebuie sa recunosc ca imi face placere sa mi se spuna mereu ca sunt frumoasa, eleganta si desteapta! Astfel, am confrmarea ca tot ceea ce fac nu este in zadar si ca aduc un beneficiu fiecarui om care ma contacteaza pe canalul meu de videochat.

Pe fetele care vor sa intre in videochat le indemn sa isi urmeze dorintele si instinctul, sa nu se lase descurajate de parerea celorlalti si sa vada ele, cu ochii lor, cum e sa lucrezi in videochat. Ca orice alta meserie, aceasta este recunoscuta de legislatia din Romania, iar un model de videochat are toate drepturile asigurate de lege ca orice alt angajat din aceasta tara. Mai mult, eu iti pot spune ca are si castiguri mult mai mari decat in alte domenii. Cu multa munca, perseverenta si ambitie, aici poti reusi sa iti asiguri un viitor stralucit, lucrand atat cat vrei.

Banii, un stimulent foarte important

In acelasi timp, sa recunoastem ca pasiunea nu e de ajuns sa iti dea motivatia de a merge mai departe. E nevoie si de o rasplata pe masura in plan financiar. Iti pot spune ca ajung sa castig zilnic chiar si cateva sute de euro, ceea ce este foarte mult pentru salariile din Romania si chiar pentru multe tari occidentale.

De cand lucrez in videochat, am schimbat cateva masini si am reusit sa imi cumpar si un apartament in zona centrala a Bucurestiului. Veniturile in acest domeniu sunt foarte mari, insa doar pentru modelele care stiu foarte bine cum sa faca pentru a atrage clientii in numar cat mai mare.

La Trust studio chiar am gasit o echipa de oameni minunati si onesti. Atunci cand am venit aici prima data, eram timida, nu indrazneam sa vorbesc cu toata lumea si aveam unele retineri. Dar celelalte fete m-au ajutat enorm. De fiecare data cand avem prilejul, iesim in oras impreuna, la o cafea sau o prajitura, mergem chiar si in club cand avem timp.

Aici lucreaza numai femei, ceea ce este un mare avantaj pentru noi. Orice perioada de inceput e grea si iti va lua ceva timp sa te obisnuiesti cu noile conditii. Eu nu sunt din Bucuresti si nu stiam cum sa ma descurc. Am beneficiat o perioada de cazare gratuita din partea celor de aici, transportul fiindu-mi si el decontat.

Eu nu sunt nevoita sa cheltui nimic din veniturile proprii, deoarece aici imi sunt asigurate abonamente la saloane de machiaj, infrumusetare si tratament, am asigurare medicala privata, beneficiez de vouchere la sali de fitness, precum si de sedinte foto gratuite cu fotografi profesionisti. Oamenii de la Trust Studio, studio videochat, stiu sa aiba grija de modelele care lucreaza la ei.

Comparand acest studio cu altele in care am mai lucrat, pot spune ca e o diferenta mare fata de ceea ce am mai vazut. Doar aici am linistea necesara pentru a face performanta, nu ma stresez in legatura cu nimic, vin la serviciu de placere, stiind ca am in spate o intreaga echipa care face ca totul sa functioneze foarte bine de fiecare data.

trust-4

Activam de peste 15 ani pe piata din Romania. 15 ani de experienta in care ne-am perfectionat tehnologia si experienta in videochat.

APLICA ACUM

Locatia Noastra

Contact

0767 50 99 99

Zona Piata Muncii - București

Copyright © Trust Studio 2023